31. jan, 2017

Jordängel....

Jordängel!

Min make Tony satt och spanade runt på nätet. Helt plötsligt, så dök ett blogginlägg upp framför honom. Inlägget heter: Ta reda på om du är en jordängel!

Eftersom jag och maken är "lite" andliga av oss, så självklart var han tvungen att läsa inlägget. Jag satt och skrev på bloggen, när han började fnissa. Tony visade mig inlägget, och sa att jag vara bara tvungen att läsa det. Det var som att läsa om mig. Skumt kändes det, måste jag erkänna! Det var som om det var Tony som hade skrivit det inlägget, skrivit om mig.

Ordet Ängel har jag hört många gånger genom åren, och då riktat mot mig. Har varit mångas ängel, både vänners, patienter och flera. När man hör ordet ängel, så tänker man direkt på en genomgod individ, som aldrig har gjort något fel eller misstag. Så därför så har jag aldrig tagit till mig, när någon har kallat mig för ängel. För jag har gjort en hel del misstag i mitt liv. Men när jag läste om Jordängel, så var det precis som om något klack till i mig. Det stämde in på mig!

Jag minns en episod när jag var en liten tös, då jag satt vid köksbordet tillsammans med min farmor. Hon berättade för mig, att jag hade fått en gåva. Självklart så tänkte jag på att gåva betydde present. Jag gick och väntade på denna "gåva", som tyvärr aldrig dök upp. Det gick några år, och så kom jag att tänka på farmors ord, då hon tyvärr inte fanns något mer bland oss. Undrade mycket på detta. Men sen kom jag på, att hon kanske menade musiken i blodet. Vi är musikaliska i släkten, då hon sjöng i ett band där min farfar och hans tvillingsyster också var medlem i. Min kusin sjöng mycket i kyrka då, och hon sjunger säkerligen än idag. Jag har sången i mig och spelar även instrument. Så jag antog att det var den gåvan jag hade fått.

Under mina tonår, så var världen upp och ner för mig. Så är det och vara tonåring :) Men min brokiga väg och panikångesten fanns där vid min sida. Fast under den tiden så upptäckte jag mycket annat. Jag såg och kände av energier som egentligen inte fanns enligt andra. Rädd som jag var, så ignorerade jag de signaler. Tyckte allt var så hemskt och jobbigt. Någon gång emellnåt, då jag kände mig stark, så slappna jag av och kunde ge vägledning till andra. Jag testade mig själv några gånger som att läsa av andra. Rädslan kom åter igen, då jag "prickade" rätt på det. En psykolog sa till mig, när jag gick i 9:an, att jag var en ängel som var bunden till jordelivet. Ja, då var vi där igen.. Rädslan kom. Jag ville väl inte vara en "såndära" konstig människa. Normal ville jag vara, och inget annat.

Vid något tillfälle, så följde jag med några vänner för att utforska den andra sidan. De kände sig trygga med mig, men det gjorde inte jag. Men jag fanns där för dom.

Trygghet är något som de felsta har känt hos mig. En del har frågat mig varför de gör de. Folk berättar saker och ting för mig, trots att de inte känner mig alls. De litar på mig. Det nämnde ett medium för mig, när jag satt och pratade med henne. Hon berättade att jag är en ängel här på jordklotet. Mitt syfte är att vara här, och vägleda människor med min trygghet och stöd.

Jag har inte gått så långt på djupet när det gäller mig och mina förmågor. Men jag har slutat att vara så rädd. Har en utbildning på gång, där jag ska fördjupa mig i det mediala. Heala kan jag redan. Det är en förmåga som man födds med, men man kan lära sig att hantera detta på allra bästa sätt. Jag kommer inte att arbeta med detta på den nivån som många andra gör inom andlighet/medialitet. Utan jag lägger mer vikt på att stödja och hitta vägar till den bästa utvecklingen som personen behöver.

Från den första dagen, som jag träffade min make, så har han alltid kallat mig för hans ängel :) Det är det bästa man kan höra från sin älskade ❤

Jag tipsar verkligen att googla på jordängel! Finns en länk på youtube som heter: 31 signs you´rean earth angel.

Var inte rädd! Möt ditt kall! Jag är inte rädd, jag möter mitt kall varje dag!

Jag kommer att skriva mer om jordängel...