2. feb, 2017

Vabruari igång...

Vabruari är igång för fulla muggar!

 

 

Vi fuskstartade lite med den berömda vabruari månaden. Redan i måndags den 30/1 kom febern till stugan. Min ena kille kom hem lite halvhängig från far sin på söndag. Tänkte inte så mycket på det, med tanke på att killarna brukar vara trötta efter helg hos honom. De kommer i säng mycket senare hos far.

Under natten till måndag, så kom killen till mig flera gånger. Han valde att sova hos mig, som han självklart fick göra. Oavsett hur gammal man är, så är det en trygghet att få lägga sig där man är trygg. Märkte att han var varm, så jag förstod att han var sjuk. Jodå, febern visade sig starkt på termometern. Snorig och tät i näsan var han också. Eftersom han var så hängig, så förstod jag att det är antaglien influensan som har kommit.

Min andra kille var också hängig, fast på ett annat sätt. Han hade ont i magen och såg blek ut.  Det var bara början på honom med. Då fick han också stanna hemma från skolan. Så Hultet (som platsen heter på där stugan står) blev en sjukstuga. SÅ har nu hela veckan varit.

Det värsta är, att killarna har börjat och spela bandy på Tingvalla i Karlstad. I den berömda föreningen Boltic. SÅ ni kan förstå deras besvikelse när de har missat alla träningar nu denna veckan, för febern har inte släppt än, så den träningen som är kvar blir inget av heller. Jag tyckerså synd om killarna, men vad ska man göra. Man rår inte för sjukdomar. Jag är väldigt försiktigt med all träning, om det finns något som stör i kroppen. Man ska vara försiktig när det gäller förkylningsvirus och andra bakteriella sjukdomar, om man tränar. Kan leda till många olika fall av inflammationer och göra mer skada än nytta.

Idag ska jag in till Grums, måste handla lite och så ska jag hämta lite läxor till killarna. Handlingen gillade de, men inte läxorna 🙂 Nu när de inte bara ligger och hänger, så är det viktigt att de läser ikapp det de har missat i skolan. Iallafall en del av det, så gott det går. 

Nu ska jag fortsätta och ta hand om de små ❤

Ha det gött oavsett vabruari eller inte!