4. feb, 2017

Lördagskväll :)

För det mesta, så vet jag vad jag ska skriva om. Jag går under dagen, tänker och lägger upp inlägget i huvudet. Men när jag väl sätter mig framför datorn, så finns inte orden där. Skulle någon sitta framför mig, så skulle jag kunna säga orden, men får inte min hjärna att styra mina fingrar 😥 Idag är det en sådan dära dag. Har så mycket inom mig, som jag skulle vilja skriva. Tankar framåt och även bakåt i tiden finns med. Vet inte, men på den sista tiden så kryper det något inom mig, som jag inte kan riktigt sätta "fingret" på. Självklart så handlar den en del om min smärta, frustrationen och sömnbristen pga min arm. Men finns något mera också. Vad?! Finns en hel del funderingar som jag borde ta itu med, så är det. Andas och ner med axlarna! Det är det jag ska göra just nu. För framtiden å så klart.

Idag så har det blivit lite småpysslande här hemma. Killarna var ute och passade på att leka lite i snön som har kommit. Inte mycket, men tillräckligt till snöbollar. Gott för killarna att kunna gå ut efter nästan 1 veckas sjukdom. Leons feber var väldigt utdraget. Gick lite upp och ner. Jag är usk:a, har erfarenheter inom medicin och sjukdomar. Trots det så blir man allt lite ynklig när ens barn blir dåliga.Leon är den som inte brukar bli så långdraget sjuk. Kommer hastigt på honom och slutar tvärt. Inte den här gången inte.. Men nu är han bra ifrån feber iaf. Rickard har också frisknat på ordentligt. Det konstiga dock, är att trots de är friskan nu, så är läxor skit 😉 Då helt plötsligt så mår man sämre och så vidare... Men det går inte här inte.. Tänker jag tillbaka till när jag var 11 år, så var jag värre än så 😉 Så jag ska väl inte säga så mycket angående det antagligen!

Imorgon på söndag, så drar vi eventuellt till Slottsbron och åker skridskor på bandyplan där. Killarna måste få prova sina nya klubbor! De har längtat så. Lite mysigt att göra så emellanåt. Det är en bit från oss, men det gör inget. Bara de är glada och nöjda.

Veckan som kommer, så blir det åter igen träning för mig. Ska bli skönt. Ska även få in en tur till badhuset, med killarna också under veckan.

Idag så har jag även tittat lite på olika oljor att köpa in. Tillverkade egen ringblomsolja tidigare. Behöver få in ett lager av produkter nu, så jag kan sätta igång med att göra lite krämer och sånt. Denna sommar, så har jag lovat mig själv att lagra mycket från blomriket, så jag kan göra många olika oljor till naturkosmetiken. Jag tycker om att använda naturens guld och gåvor. Har man kunskap, så kan man framkalla en hel del. Jag är lärling än inom mycket, tror att man aldrig blir helt fullärd.

Skulle verkligen behöva en spark i baken på mig! Jag har så många projekt som jag ska göra. Första är att få iordning arbetsrummet. Måste! Men varför tar det emot?! Jag vet att jag kommer att må så mycket bättre när jag väl har gjort det. Men ändå så gör jag det inte... Till helgen så är jag antagligen barnledig, då tvillingarna åker till sin far (Ena brukar stanna hemma ibland). Så åker båda, så ska jag sparka mig själv i baken, och sätta igång med rummet. Dags nu! Får ta fram stereon och sätta igång med riktig Vicki-musik  🤪 Då kommer det säkerligen att lösa sig med energi!  Takida, Scooter, Sash, Alan Walker och mycket mer kommer att flöda genom högtalarna 😎 Stackars vilda djur och den närmste granne!

Musiken och dansen har hjälpt mig att få utlopp för negativ energi tidigare under livet. Älskar verkligen att dansa "skiten" ur mig själv och andra. Tyvärr så har kroppen gett upp. Började på Street Dance för lite över 3 år sen, fick lägga av pga knäet. Så synd! Jag älskar verkligen den dansformen. Skulle kunna leda barngrupp el så i just den dansen. Får se om det blir ett ytterliggare projekt att ta itu med!

Nu ska jag ta och umgås med mina små, äta lite kvällsmat och mysa. Jag hoppas ni läsare har en bra lördag hittills och fortsättningsvis..

Ni som läser, får jätte gärna skriva i min gästbok 🙂

Ni kan även nå mig via mail om det finns några funderingar av något slag. Jag kan hjälpa till med tips t ex om naturkosmetik, eller ni kanske har råd att ge mig 😀 

HA en bra lördagskvällnu ❤