13. feb, 2017

Tiden har runnit iväg...

Jag skulle ha skrivit ett inlägg på fredagskväll. Tyvärr blev jag överkörd av trötthet. Somnade i soffan hur tidigt som helst. Jag kände redan av tröttheten, då jag åkte in till Arvika för att möta upp tvillingarnas far. Det var dags för en "pappa"- helg. Så när jagkom hem, så var det inte många knop som gällde. Hade redan tänkt ut vad jag skulle skriva om, men nu är det som bortblåst.

Helgen gick så fort över. Jag låg och drog mig till ca kl 8.30 på lördagen. Inte dåligt för att vara jag. Men det var gött och få mysa sig kvar i värmen under täcket. Hade en del på schemat som skulle göras, både för mig och maken. Men det var bara 1 punkt som blev gjord. Jag tränade min arm med att bara matbröd. Tog inget avancerat, och jag var glad när brödet gick å äta 😋 Fick självklart lite ondare i vissa delar av armen, och nacken störde. Blir liiiiiite frustrerad kan jag erkänna.

Vi fick besök under dagen, av min broroch hans tjej som han har börjat å dejta. Tjejen då är min svägerska. Ja, alltså Tonys syster! Så de kom hit på kaffe och åt nybakat bröd. De var här i många timmar, så lördagen flöt förbi bara. Det var väldigt trevligt, mycket skratt och sånt! Var ett tag sen vi hade besök så på det viset. Jag tycker det är roligt när någon kommer så där. En annan svägerska brukar komma och stanna bra länge så emellanåt. Ibland har hon med sig sina "kunder" som hon ör kontaktperson åt. Det gillar jag skarpt, kan jag erkänna 😀 Är så roligt när folk kommer och att de trivs här. Min ena kusin har också "bara" kommit, utan och säga nåt, och det tycker jag är så härligt. Han är en så varm och humoristisk man. Till sommaren kommer det säkerligen fler besökare hit. 

Söndagen så tog jag det lugnt då också. Känner attjag har en förkylning i kroppen. Bihålorna är inte så glada, och det värker i huvudet. Inte alls bra. Det har varit mycket sjukt runt mig, men hittills så har jag klarat mig. Men det kommer väl som en bomb 😥 Killarna har fått tv-spel av min syster, så vi skulle åka till henne efter att jag har hämtat upp boysen. Jag bakade en sockerkaka till fikat. Det var så skönt att få sitta hos syster och bara stri och fika. Har saknat det enormt mycket. Killarna tyckte å att det var mysigt. De fick spela tv-spel där å. Båda var så röda om kinderna när de var klara. Pga både spelandet och värmen i systers boende. Vi som bor i ett 217 år gammalt torp, kommer inte i närheten av den värmen inomhus. PÅ sommaren gör vi det, men inte nu. Så vi är inte direkt vana vid en sådan värme. Vi blev kokta 🤪 

Så nu sitter jag här, måndag morgon, och dricker kaffe. Hör på övervåningen hur killarna tassar runt och letar upp kläder. Nu är det dags för frukost! Sen så blir det in till skolan och till sporthallen för oss vuxna som ska träna 😀

Kommer säkerligen att skriva ett inlägg senare idag igen ❤