27. feb, 2017

Måndag..

Idag började sportlovet för killarna. Vi har inte planerat så värst mycket inför denna vecka. Är alltid så rädd för att något ska ske, så att jag inte kan genomföra det jag har lovat. Så då tar vi dagen som den kommer 🙂 Badhus blir det iaf. Sen så har de sin bandyträning som vanligt under veckan.

Idag så hade jag en sådan tur, att jag kunde få fynda kläder av en privatperson. Behöver en hel del, kan jag säga! Men nu klarar jag mig ett tag till. Det är positivt att gå ner i vikt, men inte på klädsidan så att säga. Går ju inte ner så mycket just nu, men har gått ner. Jag har varit snål emot mig själv. Har inte handlat kläder, eftersom jag går ju ner än, fast inte så mycket åt gången. Har inte ekonomi att handla nytt och åter nytt vid ett senare tillfälle... Tycker inte om att handla så mycket nytt heller. Älskar att gå i Second Hand affärer å handla!

Jag, som är en Greenpeace anhängare, gillar second hand för den globala miljön 😀

Idag så var jag hos sjukgymnasten. Behandlingen var så hemsk, jag till och med börja gråta en snabbis. Gjorde så ont när hon behandlade några muskler vid min ena ryggkota. Fy! Musklerna där, gör så att jag har problem med känslen, och greppet i min hand. Konstigt egentligen, att man ska behandla muskler vid bröstkorgen för armens skull. Men ALLT hänger ihop. Så nu sitter jag här, har ont och ett störande illamående gör mig svag 🤒 Vet i förväg, att imorgon blir ingen bra dag. Men kommer att ha humöret uppe för både min å killarnas skull. Ska få komma tillbaka denna vecka till sjukgymnasten, eftersom hon hann inte å behandla armen idag.

Snart vankas det sängen för mig.Ta några smärtstillande och lägga mig. Först ska det läsas lite för killarna. Älskar att få göra det vid deras läggdags. Så mysigt! Det gör mig inget, att de fortfarande vill det ❤

Ta hand om er därute!