1. mar, 2017

Ja, se det snöar...

Då snöar det deluxe här åter igen. Jag älskar snön, normalt sett. Men nu är den ett tungt ok för mig. SJälvklart är det då pga armen/axeln. Det blir tungt att skotta. Å denna snön är extra tung. Försökte å ta en bild på hur snön vräker ner här, det syns lite dåligt 😥 Men ett försök iaf..

Igår ringde sjukgymnasten mig, ska dit idag igen. Usch! Men det är ett måste. Fast jag kan erkänna att det känns lite extra dumt, nu när killarna har sportlov. Mamma är inte riktigt på humör då när hon har ont 😥 Igår hade vi en mysdag. Det blev badhuset för killarna, jag satt å löste korsord. De på badhuset hade blåst upp en stor leksak mitt i bassängen. Ett flytdjur. Svårt att ta sig upp på, men jätte rolig att kana eller hoppa ner från den. Tyvärr så var den populär, så killarna hade lite svårt att vara just där. Men de badade å hade det roligt ändå. Nu på sportlovet, så bjöd även Grums kommun på glass på badhuset till alla barnen. Hela veckan blir det så. Tycker jag är en så fin gest ❤ Så killarna åt en Top Hat och sen badade de igen.

Middag bestod av hemmagjord kekabtallrik. Alla gillar de det! Senare under kvällingen, så ville jag spela Yatzy med familjen. Jag ÄLSKAR det spelet. HAr spelat det i så många år, men tröttnar aldrig. Tog fram lite chips, ja jag vet att det var tisdag, men det är sportlov och då måste man få fuska lite 🤪

Jag valde boken igår, då jag skulle läsa för killarna. Måste erkänna att jag ångrade att jag tog just DEN boken. Berts Bravader. Killarna skrattade så enormt när jag läste den, å för den skull, så är det ju kul. MEN det är ju en tonårings killtankar, som skrivs som en dagbok. Mycket pubertets tankar, i rejäla ord om man säger så. Om killarnas "problem" med känslor och pubertet. Nåja, det är väl roligt å samtidigt bra för dom att höra att allt de känner och kommer att känna, är normalt så att säga. Men JAG visste inte att boken var på det viset. Så nu är det bara för lilla mamma å avsluta boken så snällt 😘

NU ska jag fortsätta och dricka mitt morgon kaffe. Snart frukost. Skulle jag inte skriva mer idag el imorgon, så vetni attdet är pga att jag inte orkar bara..

HA en bra dag!

Kram ❤