18. mar, 2017

Vilda djur och lite till!

Nu har det skett!! Jag har skaffat 2 familjemedlemmar till 🙂 Två stycken katter som heter Sötnos & Jussi. Den sistnämnda var en hane, tills jag kollade. Då blev det en hona 😲 Så egentligen skulle hon då heta Jussan, men det får bli Jussi ändå. Var meningen att det skulle vara 1 katt, men så tyckte jag synd ( som vanligt) om den andra. Självklart ska syskonen få vara ihop😀 Jag kan inte rå för det, men jag blöder verkligen för djur. Det är inte enbartmänniskor som känner sig trygga hos mig. Fast jag har alltid undrat över en sak?! VArför djuren blir så "konstiga" hos mig? 😎 JAg har aldrig haft någon "normalt" djur hemma, alla får sitt galna sätt å humör. De som känner mig brukar alltid säga : - Djuren blir som den de umgås med! Hmm, menar de alltså att jag är kônstig (på ren värmländska)?! Så är det nog.. Jag är inte som andra, å det tackar jag Gud för 🤩

Dessa 2 liven är snart ½ år, och det är fart på dom. Dena ena tror att den är Tarzan och den andra en mullvad. Är precis överallt. JAg har inte vågat släppa ut dom än, känner att de ska bli ännu mer säkrare på sig själv innan. Det finns så många olika rovdjur precis utanför knuten här, så jag är lite rädder än.

JAg har en hel del på gång nu! Å det känns bra. Jag kommer inom snar framtid berätta allt som är på gång 😋Men allt ska vara klappat och klart först!

Men jag kan berätta, att jag ska snart börja och arbeta i en låg procent. Äntligen! Ska bli gott att sätta igång. Blir ganska tufft, då jag måste lära mig att arbeta på ett nytt sätt. Det är svårt att bryta vanan, men det går! Så i slutet av april blir det 25% jobb i några veckor, sen blir det 50% och sen förhoppningsvis heltid. Det kan gå skitbra, så det är bara för mig att haka på, men jag måste se upp för fällorna med mina skador. Om inget annat, så blir jag fort påmind om jag gör fel 🤨

Nu på måndag, ska jag även iväg på obligatorisk brandutbildning som Grums kommun har. Ska bli coolt! Jag har utbildningen i en annan kommun, men den är inte giltig här. Men mig spelar det ingen roll. Jag tycker att det är bra med att få fräscha upp minnet.

Annars så är det träning och sjukgymnastik som gäller. Försöker att få till sömnen. Har haft en sådan där sömnlös vecka nu. Mardrömmar och röriga drömmar. Vaknar svettig och känner en olust i kroppen. Hopplöst! Är så trött. Det är en anledning till att jag inte har bloggat, för jag somnar så tidigt å fort på kvällarna. Men vaknar några timmar senare och sen är sömnrubbningarna i full fart.

Passar som sagt var på nu att blogga. Jag är morgonmänniska. Tycker om att gå upp tidigt. Lugnt å skönt då.

Eftersom killarna hade bandyavslutning förra helgen, så blev det pappa helg denna istället. Men min ena kille valde att vara kvar här hemma. Han har gjort upp speltid med Alex, min äldsta son. De spelar mot varandra över nätet, å så har de Facetime på 😀 Tycker att det är gulligt ❤

Jag ska åka in till Grums sen och möta upp min styvfar. Han ska lyssna på bilen oljud. Jag själv tror att det är ett hjullager till (bara 3:e nu), men sen är det ju mer rassel under 😥Blir så trött å ledsen på bilen. Vägen här slår i sönder den. Jag kör inte fort, slingrar så gott det går mellan hålorna. Men det blir galet ändå. Vägen = bilproblem som ger mig inre stress  Jag behöver ALDRIG vara orolig vart jag ska lägga mina pengar på, när jag får lönen... Det är så dyrt att lämna in på verkstäderna. Så hopplöst! Å så behöver jag bättre sommardäck. En kostnad det med. Ja ja, jag löser det med!

Länk till foton: Killarna å Katter

Ni får ha en bra lördag alla! Ska försöka å få till ett kort på de små ❤

 

Jag längtar tills allt är klappat å klart 😋 Som ordspråket: Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge 😘

HA det gott ❤