9. apr, 2017

Godmorgon alla läsare

Godmorgon på er🙂

Nu är det mesta på plats, ja iallafall i lägenheten. Men där är inget på plats än. Saker överallt. I vilket hörn ska man börja?!

Flytten gick ganska smidigt. Ett STORT tack till min storebror Robin för hans insats som bärhjälp till Tony! Å även ett tack till hans käring Anette. Utan dom så hade det blivit katastrof! Normalt sett så styr alltid jag upp sådana saker, men jag tog det extra försiktigt denna gång.

Höll till väldigt lätta saker och packande. Har åkt under veckan med saker fram och tillbaka. Kan nu erkänna att jag är ytterligare trött på grusvägen. Den var skitdålig under veckan, men på torsdag/fredag så kom de och gjorde iordning den. Så då passade vi på att flytta ut allt! Det brukar inte ta många dagar innan alla hålor kommer tillbaka. Min styvfar bytte det 3:e hjullagret på bilen min i måndags, så nu är det "bara" ett kvar!

Sitter nu och dricker mitt morgonkaffe, ska snart göra mina muskeltöjningsövningar. Sen blir det full fart med grejorna. Brukar även med tvmoduler. Man ska tydligen "bara" koppla in den svart dosan med hmdikabel å så in i tv:n.... Varför funkar det inte för mig då??? Bredbandet har jag inte heller fått igång. Men kan inte ringa och klaga ön, för jag minns inte vilket datum det skulle flyttas 🙃 

Nej, nu måste jag sätta igång! Ska åka och hämta killarna tidigare idag å. De vill hem och göra iordning sina rum 🙂

 

Men jag måste tillägga å, att jag tycker att det är tragiskt det som hände i Stockholm.

Så helt ofattbart! Mina tankar går till de drabbade och dess anhöriga ❤❤❤

Ingen eller inget, ska få sätta stopp för vår kärlek till Sverige ❤ Stockholm❤

Peace 💕💪🏻