22. apr, 2017

Drömmarnas värld..

De senaste nätterna så har jag haft jobbiga drömmar. En mycket orolig sömn. Drömmarna har påverkat mig mer än vad de brukar göra. Varför?! Det är så att jag har "sanndrömmar" emellanåt, och då är det svårt att slå bort vissa drömmar som känns extremt verkliga. För just då, vet jag inte ifall drömmarna vill säga mig något eller inte.. I de flesta fallen, så brukar drömmarna har "meddelande" till mig. Jag tar tiden på morgonen och tolkar dom så gott jag kan. Jag håller på och läser lite om drömmar och störd sömn. Jag kan tvärvakna och veta vad/hur jag ska göra. Änglarna talar till mig. Bli inte rädda nu 😉 

Jag hoppas iaf att jag får svar på mina oroliga nätter nu. Vad betyder drömmarna?! Måste nig ta en djupdykning för att få svar. Fick rådet av en vis kvinna för ett tag sen, min vägledare, hon sa att jag ska följa min magkänsla. Det var ett måste. När jag får hintar av någonting, så ska jag läsa av energin. Samma sak gäller drömmar. Jag ska lära mig detta till fullo.

Nu hoppas jag innerligt att jag inte behöver lägga så stor vikt vid dessa senaste drömmarna, utan att de var enbart "vanliga" drömmar.

Kram ❤️