25. apr, 2017

Tisdag..

Nu har jag gjort 2 små arbetsskift. Det har gått jätte bra. Tjejen har saknat mig och är glad för att jag är tillbaka. Mötte mig med ett stort leende både igår och idag. Vi har umgåtts å busat. Känns underbart att vara tillbaka. Tränar även lite nya arbetssätt också. Men det verkar inte tjejen ha något emot. Hon bara skrattar å tittar mig djupt i ögonen. Det känns som om hon förstår.

Var även hos sjukgymnasten idag. Usch, dessa nålar hon är elak med 🤒 Men det är för en bra sak! Hon är nöjd över resultatet iaf, och det känns positivt. Som hon sa idag,: Att det ären stor skillnad mot i början! Så det går åt rätt håll 😋

Jag har bestämt mig för att ta kontrollen nu över mat här hemma. Har varit en hel del halvfabrikatsmat el till och med hel. Jag som INTE gillar sådan mat, har fått nog. Jag älskar att laga riktigt bra å nyttig mat, helst ska allt vara ekologiskt( men det har jag inte råd med just nu). Idag blev det äppel/timjanbiffar med ugnsrostade rotfrukter och tacodip. Sallad å såklart. Det var helt underbar måltid. Killarna åt jättemycket, mannen med. Jag har inte bestämt mig än för vilken middag det blir imorgon. För vi ska köra lite skräp från Hultet imorgon efter jag har slutat, så det finns risk för något enkelt att äta.

Nu ikväll, så blir det lugnt för min del. Läser på lite om nyheter för Oriflame produkterna. Det är en del nytt att lära sig om 🙂

Å så är det bra program på fyran kl 20.00 Det största äventyret. TYcker om att se på program där människor verkligen testar sin inre gräns.

Nu ska jag logga ut och ta det lugnt!

Ha det gött!

Glöm inte att skriva i min gästbok.