25. maj, 2017

Trött..

Att man kan bli så enormt trött. Förstår inte... Eller jo, egentligen gör jag det. Men jag vill inte vara det!

Det är så mycket som har skett den sista tiden. Omställningar och funderingar som tar på ens energi. Allt ifrån flytt, ekonomi, oro i släktskapet till nytt jobb. Ja ni läste rätt. Det blir ett nytt jobb för mig. Jag går tillbaka till att vara undersköterska. Dags för vården igen. Var på intervju i onsdags, men chefen hade redan gett mig jobb inför sommaren pga jätte fina referenser av min förra chef. Det är gott å få det, trots sjukskrivning som varit.

Det är ingen tillsvidare anställning ( än, hon har 6 tjänster ute), men jobb lovas 🙂 Det är i äldreomsorgen jag kommer att vara. Boenden, där det är mest demens. Tänkte nu ta en kurs i demens, känner att jag behöver utveckla den kunskapen. Då jag arbetade på sjukhuset, så var jag främst på strokeavdelningen. Det blev min nya chef glad över, för det finns de som har haft stroke på boendet.

Det verkar vara ett bra boende iaf. Börjar nu på måndag med introduktion. Ska även introduceras på ett annat boende också innan sommaren. Det är pirrigt, men spännande!

Problemet just nu är tröttheten 😥Känner mig sliten. Finns en oro i kroppen inför framtiden. Kommer allt gå bra?! Det här jobbet innebär attjag är beroende av "barnvakt" ( gillar inte att lämna över mitt ansvar på någon annan). Det är skift. Killarna är inte så stormförtjusta. De har blivit bortskämda med att jag arbetar enbart dagtid. Men vi testar en period här nu över sommaren. Så får vi hoppas att både familjen och jag fixar detta 😀 Det blir bättre ekonomiskt iaf. Fick rejäl lönehöjning, plus att det tillkommer obtillägg. Det är ett stort plus!

Jag behöver få ordning på boendet också. Det är saker fortfarande i lådor, saker är inte på plats. Svårt att städa ordentligt, och jag vill ha det städat! Damm och stök är negativ energi. Pedant lär jag aldrig bli, men rent vill jag ha. Så sänd mig energi gott folk 😀

Jag får "kicka" igång de 3 killarna här kanske lite mer. Fast då blir det gallskrik av 2 iaf... Hmm, jag förstår nu varför mina föräldrar blev trötta på all tjat på mig. Karma kanske 🤪 

Ska fortsätta å plocka lite till nu... Ha en bra kväll!

Namaste