6. jun, 2017

Vad tider tickar på :)

Oj oj oj! Dagarna går fort förbi. Hinner inte riktigt med känns det som. Jag har varit fullt upptagen med arbete och andra bestyr hit och dit. Håller på att introduceras nu på flera olika äldreboenden. Mest demens. Där jag kommer att vara mest, är ett helt underbart arbetsställe. Kommer att göra nätter där, men antagligen "vanliga" skift också. Utbildning väntas nu imorgon. Precis heeeeela dagen lång :) Även flera frampå. Roligt men jag kan bli rastlös, är väl troligt iaf 😉

Nästa vecka har killarna skolavslutning också. Härligt för dom! Men de tycker att det är tråkigt att jag ska arbeta så mycket. Men känner att jag måste göra så den här sommaren, för att komma på fötter ordentligt. Så därför så gör det inte mig någonting. Trivs med jobbet, så varför inte passa på så att säga. Det blir lugnare till hösten igen ( antagligen).

Så nu kör jag på! Arbeta för att ordna en bättre framtid för oss...

Ska även fixa en annan bil hade jag tänkt mig. Har eventuellt en på gång 😀 Bara å hålla tummarna för att den är bättre än den jag har i dagsläget. HAr haft för mycket otur med bilar och andra mekaniska saker, som t ex nu, gräsklippartraktorn... Hopplöst! Men felet hittades iaf till slut. Så nu är det bara för mig att fixa det, så vi kan klippa gräsmattan på Hultet utan problem de sista dagarna där. Klippte mattan med en vanlig liten klippare nu under helgen. Tar så fruktansvärt lång tid. Slitsamt å 🤒 Skulle ha behövt en lugn helg pga mycket att göra, men ack, så blev det inte..

Idag har vi inte firat så värst mycket av Nationaldagen. Jag har bakat matbröd och håller på att tvättar. Men det är inte fy skam å få äta nybakat bröd heller 😋

Jag tog med mig killarna till det berömda ute-gymmet inne i Grums igår. Där fick de träna av sig litt. Jag fotade dom och även blommor. Ska redigera de korten och lägga in dom i ett album frampå. När tiden räcker till ;)

Ha nu en bra tisdags kväll!

Ska skärpa mig med skrivandet! Jag älskar att skriva och jag ska hålla liv i min blogg ❤

Kram ❤