14. nov, 2017

Snö!

Äntligen har snön hittat hit... Känner en glädje i mitt hjärta när jag ser dessa vacka flingor falla mot marken. Ja, jag tycker om snön! Känner att jag skulle vilja ta en promenad under snöfallet, men foglossningen sätter stopp för det just idag. Önskan är att det kommer såpass mycket snö nu, att jag kan vara ute med killarna lite sen och se dom leka 🙂  Men troligtvis så blir det regn senare under dagen. Enlig SMHI iallfall. Får hoppas att appen har fel denna gång!

Tänkte att jag skulle få lite krafter till att rensa lite på balkongen de närmste dagarna. Ska sätta upp ljusslingor där inför 1:a advent. Det blir lite skillnad från attbo i ett torp mot lägenhet, när man ska pyssla med sånt. Mysigare i ett torp, men man får vara påhittig så att julkänslan sprider sig ändå i hjärtat. Det är inte så dumt att bo i lägenhet heller. Finns flera positiva saker med det. Man gör ett hem till sitt oavsett vart och hur man bor 😀 Jag vet att det kommer att bli en fin jul. Ännu finare om man lyckas få snö på julaftonen också. Det vore verkligen pricken över i:et 😀

Jag känner ett lugn för tillfället inom mig. Har precis suttit och pratat med mor, planerat lite saker. Snön som faller mjukt, kaffekoppen bredvid mig, bloggar... Så underbart!

Jag ser att siffrorna ökar väldigt på besökandestatistiken 😀 Så glädjande! Skriv gärna i Gästboken ❤

Kram på er kära läsare!

Ni finns i mina tankar, och jag hoppas jag finns i era!