4. jun, 2018

Tankar...

Inatt så hade jag en ”funderar” natt. Valen till halvvaken. Tankar som snurrar på. Ni som har läst tidigare inlägg, vet att jag inte har mått så bra. Just i dagsläget så är det bättre, men det kommer saker hela tiden som pressar min gräns. Förstår inte varför det blir så...

Allt har en mening sägs det. Personligen så tycker jag att det är tillräckligt nu med motgångar. Som denna månad, så hade jag planerat att förbereda allt inför Isaks dop. Jag har inte många kronor i föräldrapenning, så jag är tvungen att börja i tid. Men vad sker då?! Jo, bromshaveri på bilen 😞 Åkte till en kille som skulle kolla felet. Jo då! Nya bromsskivor, bromsbackar och belägg behövs. Jag såg kronorna flyga iväg! Införskaffade detta. Dagen kommer då bilen ska lagas. Då kommer nästa smäll. Ännu mer i sönder. Bromsok och handbromsvajarna behövs bytas. Usch å fy! Då fick man slänga ut sina sista slantar!
Så nu står jag här, peppar mig själv att jag kommer att klara även denna utmaning. Jag är inte emot utmaningar, men jag behöver absolut inte dessa ekonomiska utmaningar 😢 
Jag önskar verkligen att jag kan få kunna köpa en bil som är i bättre skick nån gång. Ett sparande vore inte helt fel, men jag hinner inte få ihop en buffert... Jag är ekonomisk, men för att kunna vara det så behövs en stabil ekonomi. Det har inte jag än..
Nåja, bilen är fixad just för tillfället. Bara å se till att få mat på bordet 😊
Det tråkiga var att jag missade min kusin Weines fest, och fira morsdag med familjen hos far och styvmor på restaurangen. 
 
Jag ser framemot Isaks dop 😊 Familj och släkt träffs. Alex kommer hem med sin flickvän 😊 
 
När det gäller framtiden, så har jag lovat mig själv att inte vara så orolig. Jag vet, innerst inne, att oavsett vilken situation jag hamnar i, så klarar jag det 🤗 Lämnar de tankar åt sidan. Ingen idé att känna ångest över något inte har skett än! 
 
Nu har lillen somnat i min famn, så jag ska lägga honom så jag kan få diska 😁
 
Kom ihåg att min gästbok finns 💕
 
( Foto taget från nätet )