8. jun, 2018

Skolavslutning å mer...

Igår, torsdag, så var det skolavslutning för tvillingarna. Nästa termin är de äldst på mellanstadiet. Jisses vad tiden går fort 😊 Avslutningen höll till i den lilla vackra Solbergskyrkan i Grums. Försökte och ta foton på killarna, men jag stod för långt bak. Jag valde det pga att Isak var med. Lite lättare och ha vagnen där. Isak tyckte det var roligt att vara med i kyrkan, tills folk applåderade 😞 De två första gångerna så gick det ganska bra. Men Isak lyckades somna till, och så väcktes han av applåder. Det var ingen lyckad kombo. Han blev så rädd, helt skräckslagen i ögonen, så jag valde att gå ut med honom. 

Killarna var nöjda att sommarlovet hade börjat nu 😊 Fast jag skrattade gott på vägen hem till Rickards kommentar. Han längtade efter att få det nya schema inför höstterminen. För de ska få hemkunskap nu i 6:an☺️ Han som är skoltrött längtar redan! Det är positivt 😂
 
Idag, så har dagen flutit på. Det tråkiga med dagen är att jag fick reda på att vi har vattenskador i köket. Det rinner vatten nere hos grannen efter skåp och väggar 😞 Tyvärr så hittade de inte helt säkert vart läckan här är. Men med tanken på mängden fukt, så har läckaget hållit på en tid. Före våran inflyttning. Jag suckade högt, när vaktmästaren och de andra var här. Så typiskt!! Aldrig kan saker och ting flyta på! Dop om två veckor för Isak, och så ska de bryta upp minst ett skåp plus göra hål i golvet här i köket. Nu när jag ska baka inför dopet 😩 Det är ju en viktig sak att ta itu med, men jobbigt för oss och grannen.
Jag har varit tät i näsan och nyser väldigt ofta när jag är i köket. Så det kan vara den förklaringen. Nu är jag allergisk mot mögel, men jag hoppas att det inte är det. Det märks..
 
Jag känner mig så enormt trött. Behöver energi påfyllning! Hur ska jag få det?! Tips mottages! 
Tappar hår gör jag också. Enormt mycket. Vet att det är normalt efter en förlossning och speciellt då man ammar. Börjar känna mig tunnhårig 😞 Tur att jag normalt har väldigt tjockt hår, för nu har jag kanske normalt hårsvall 😛
Silverslingor pryder mitt hår. Men jag känner mig inte gammal ändå. Tycker att det är fräscht att ha så 😊
 
Under helgen så får det bli bakning så mycket jag kan och orkar. Hoppas på att det inte blir för varmt väder bara. Köket brukar bli som en het bastu utan att spisen är på, om det är hett ute.
 
Jag önskar er en bra helg!
 
Kram 💕