10. jul, 2018

Vattenskadan

Idag slog bomben ner. Vattenskadan är VÄRRE än vad de trodde 😢 Så tragiskt! Arbetarna stoppade rivningen, för det behövs planera hur vi ska gå tillväga med allt. För när den värsta rivningen är igång, så lan vi inte vara här. Speciellt inte med tanke på barnen. Byggkillen fick bort det värsta möglet idag, men det luktar så illa. De satte in en byggfläkt under diskbänken. Så nu är iaf torkningsprocessen igång. Byggfläkt inomhus nu. Gissa hur varmt det är nu här?! Jag har balkongdörren öppen i köket, men det hjälper inte. Minstingen har inte mått bra idag pga värmen och rörelsen med folk och maskiner. Vi fick gå ut alla. Jag skulle till kuratorn, så de andra följde med och passade på att fika. 

Usch! Vet inte hur jag ska lösa allt... Just olyckan med skadan kan jag inte göra så mycket åt, men detta andra som blir drabbat vet jag inte hur jag ska fixa till 😩 
Trean som är ledig inne i grums, fick jag en smygkik på, var för små rum för oss. Så avlånga rum så vi kommer inte kunna möblera så vi får en funktionellt boende. Speciellt inte för tvillingarna. De behöver lite större space. Men en fågel kvittrade om något annat, så jag ska kolla upp om det. För detta med vattenskadan kommer att ta tid sa de. Så det nästa vore ju att flytta. Jobbigt men jobbigt en kortare stund. Fast hjälp lär behövas. Jag får inte bära och jag tror inte min kropp håller heller för det 😏 Nåja, får väl se hur det blir med allt. 
Ni kan väl hålla tummarna för mig, att jag ska lyckas denna gång 😍 Behöver lite medvind nu.
 
Har tänkt lite på varför jag drabbas av nästintill bara motgångar?! Eller är det så att min energi är så låg, att motgångarna känns värre än ”vanligt”?! 
En sak vet jag! Jag måste bryta den negativa cirkeln nu!! 
 
Ha mig i era tankar, skänk mig positiv energi! 
 
Kram ❤️