6. aug, 2018

Domen!

Då har jag varit hos läkaren då. Lämnade även en hel del blod på labbet å 😞 Läkaren kunde konstatera att mitt blodtryck har blivit värre. Inte undertrycket, men övertrycket är för högt. Alldeles för högt. Så en del prover som beställdes var ämnade för hjärtats funktion, då även att min puls var också lite i överkant. Typiskt! 

Vi pratade och gick igenom lite ang min inte stress och de utlösande stressfaktorer som finns. Jag sa att jag försökte att ändra på mitt tänk och försöken att varva ner. Läkaren tittade på mig och sa: - Det är dags att du gör något annat. För detta sättet fingerar ju inte. Det ser du på dina värden! 

Så är det väl. Oavsett hur mycket jag själv tycker att jag ändrar på mitt liv, så är det inte åt det rätta hållet iallafall. Måste ändra på detta. Kan ju inte bli värre än vad jag är 😞 Jag har fyra barn som förväntar sig att jag ska leva länge till. Självklart vill jag det själv också. 

Känner mig så ledsen 😥 Vet inte riktigt åt vilket håll jag ska ”vandra”. Kommer nog fram till nåt...

Jag som hade kommit så långt i mitt välmående, raseras nu. Sjukskrivning är väl ingen idé pga försäkringskassan. Läkaren ville sjukskriva mig. Hade jag haft facit i min hand, så hade jag tagit andra beslut i mitt tidigare liv som t ex flytt från familj och så vidare.

Jag känner lyckan i mitt hjärta över att jag har mina barn. De är mitt liv! Så nu ska jag kämpa mig tillbaka, för både deras och min skull. ❤️