6. okt, 2018

Allt på en gång...

Nu är det mycket på gång för mig. Mycket i huvudet som är i behov att komma ut också, fast så länge orkar jag inte skriva. Vissa saker vet jag inte än hur jag ska lösa, andra saker löses sig själv. Det enda jag vet, är att tröttheten på vissa saker har tagit över. Det måste ordnas! En sak jag har lärt mig genom livet. Är att det spelar tusan ingen roll, hur förstående, snäll, empatisk eller sympatisk man än är, så biter man sig själv i arslet. Tragiskt men sant!

Nåja! Under veckan som var, så var jag på möte inom skolverksamheten. Så nu blir det introduktion där för mig. Roligt, nyfiken och nervositet känner jag inför detta. Gillar utmaningar av rätt slag!

Men jag ska inte arbeta för mycket. För lillens skull. Har märkt att jag är saknad, genom att han är väldigt mammig när jag kommer hem. När jag går, så ser jag i hans ögon att han vill ha sin mamma hemma. Det har blivit lite här och där med jobb, och olika möten. Det blir så dessa 2 veckor som kommer också, sen ska jag varva ner. Känner mig stressad inför jobbsituationen. Är rädd för att "missa" ett bra tillfälle med jobb. Men jag antar att de finns kvar nästa år också.

I min hemstad Arvika, så är det marknad och tivoli hela helgen, Mâtren som vi säger. Jag brukar ta mig en tur dit, men i år så hoppade jag över det. Tvillingarna gick dit med sin far, då det är pappahelg för dom. Jag var hemma med lillen och grejade lite med hans små kläder. Lägger upp för försäljning. Rensar en hel del inför att lämna in dom till Loppisen som Daglig Verksamhet har här i Grums.

Jag var även och titade på en annan lägenhet också under veckan. Vet inte om jag orkar flytta egentligen. Min kropp säger nej till det iaf. Så då måste jag ha folk som hjälper en. Så jobbigt och be andra om hjälp. Speciellt då man inte kan ge någon ersättning för det. Jag brukar bjuda på mat efter flytten, det är det jag brukar ha råd till. Ska kanske iväg och se på en lägenhet till nu till veckan. Jag kan tacka nej om jag inte orkar flytta. Jag trivs med området här. Mysig lägeneht, om man får iordning här. Sen nere i källaren finns det hobbyrum. Gott om tvätt tider. Hästar och får runt knuten. Mysig förskola för Isak. MEN jag slipper böket med alla dessa körningar om vi flyttar in till Grums. Det går bussar nästan utanför huset. Så man behöver inte gå långt. Nära affärerna. Och nära bad/sporthall. Nära skolan för killarna. Ganska perfekt det också , fast på ett annat sätt.

Så är det...

Nu ska jag försöka och göra mig iordning för natten. Lillen snusar gött redan han Hjärta

Ha det gött!

Hjärta