11. nov, 2018

Helg..

Nu äntligen så är köket återställt. Blev lite trött på att de aldrig fixade klart efter vattenskadan. Så jag mailade ett lite bestämt mail till fastighetschefenpå onsdagmorgon. Nu är det inte upp till honom att det skule bli klart. Men han har makten till de som ska återställa allt. Men 1 timme efter mitt mail, så kontaktade byggfirman mig Ler De skulle fixa allt på torsdag och fredag. Klockan 15.20 på fredag, så sa killen att nu är han klar Ler stort Han tyckte också synd om oss som hade fått vämta så. Speciellt med tanke på att lägenheten under mig blev klar för ca 1 månad sen. Min lägenhet skulle bli klar först, men det blev en miss i allt byggande. Som vanligt så drabbas jag av otur. Fast nu är det klart! Så gött!! Så nu är det bara att fixa i ordning för advent och längta till julen.

Under helgen, så kom min äldsta son och hans flickvän på besök. Så gött att ha dom här Hjärta Han hade också fixat en tidig fördelsdagspresent/julklapp till tvillingarna från oss alla. En ny gamingdator! Killarna blev så enormt glada. Lite tidig present/julklapp, men Alex ville inte att den skulle stå gömd i förrådet pga stöldrisken och sånt. För det är ingen billig sak! Alex fixade iordning den direkt på fredagen, så datorn har gått varm under helgen Ler

Idag är det Farsdag också. Så Grattis till er alla pappor Hjärta Min far har blivit gratulerad via facebook, men vi ska fira honom nästa fredag istället. Tony  blev firad av Isak med en ny fin skjorta. Han blev nöjd tror jag. 

Under veckan vankas det jobb, både på daglig verksamhet och särskolan som är på  jättestenskolan. Trivs jätte bra på de två ställena. Och jag vet att de trivs med mig också. Killarna tycker att det är kul att jag arbetar på "deras" skola Ler Enda Rickard sa, var att han var lite rädd för att jag skulle se hur lite han åt på skolan. Fast det vet jag ju redan, med tanke på att det alltid har varit hans gissel när det gäller skolmaten.

I tisdags så var jag på en anställningsintervju, och jag vet att jag har en stor chans att få det jobbet. ett toppenjobb, men det är en tidsbegränsad anställning. Så jag vet inte hur jag ska göra. Så dumt att göra ett uppehåll som vikarie inom skolan också. Då kanske de får in en annan vikarie, så dom låter fortsätta istället för mig. Så jag väljer nog att stanna kvar, på det viset jag har nu. Kontaktperson blev jag också Ler Det flyter på. Bara en symaskin nu som saknas. Ska sätta igång med att arbeta lite hemifrån, för jag vill vara med lillen så mycket jag kan. Jag klarar mig på att arbeta som timvikarie, och göra lite saker som kan ge en försäljning. 

Nu ska jag ta och väcka lille, som somnade bredvid mig. Snart dags för kvällsmat Hjärta

 

Ta hand om er! Kram Hjärta