23. nov, 2018

Text

Idag är jag så frusen av mig... Spelar ingen roll hur varmt jag har omkring mig. Har krupit ner i sängen sen ett bra tag sen... Men fryser än. Bara jag orkar sova, så vaknat jag säkert jätte varm istället. Kan vara klimakteriet. Vem vet?! Börjar ju bli till åren.

Jag läste häromdagen ett citat. Där orden föll mig i smaken, och jag fick mig en tankeställare. Citatet var ungefär så här; If you need a vacation from your life, then you have to change your life!

Så är det väl?! Känner man ett behov av semester från ens liv, då behöver man ändra på sin livssituation.

Man ska skapa ett liv där man mår bra av. Ett där man inte slösar bort sin energi mot att mota bort negativiteten. Det finns vissa saker i mitt liv, som behöver en ändring. Så är det! Men All stök som man kan få från och av barnen, är en lycka för mig. Så det får aldrig ändras.. Det gör ju det, den dagen de flyttar hemifrån. Men då får jag hoppas att jag har stök från barnbarn 🙂 Ändring kommer att göras. Bara jag kommer på vilket sätt är det bästa. 

Imorgon ska vi musa med att fira min far. En försenad Farsdag middag. Vi var sjuka här nu sist vi skulle fira far. Annars till veckan blir det lite möte och någon arbetsdag att klara av. Ska även till läkaren på torsdag. Få svar på prover och komma blodtrycket. Hoppas verkligen att det är betydligt bättre. 

Nu ska jag blunda..

Sov gott!

❤️