3. dec, 2018

Inför torsdagen...

Förra veckan så var jag på återbesök hos läkaren. Alla prover var bra nu. Folatvärdena var höga och fina. Så medicinen fick jag sluta med, och ska ta ett nytt prov om 3 månader.

Blodtrycket är förhöjt fortfarande. Så nu på torsdag ska jag få mäta blodtrycket i 24 timmar. kommer att ha en blodtryclsmanchett påkopplad, och den mäter var 20:e minut. Sen ska läkaren höra en utvärdering. Så kl 15 på fredag får jag svar på hur mätningarna var. Kanske medicin eller så märker han att det är inre stress som är orsaken. Jag känner hur trycket blir högre vid lilla minsta irritation eller upprördhet. Jag vaknade en natt av att hjärta mitt rusade. Hade världens adrenalin kick. Ångest!? Ja, säkert... Men så jobbigt. Det höll på hur länge som helst. Till slut kom huvudvärken och musklerna krampa. Till slut så gav det med sig. Orkade somna! Men fy! Det är väldigt sällan sånt händer. Men jag vet att det kan ske så här, speciellt då det är för mycket för mig. Jag lägger locket på när det är oroligt runt mig. Jag borde egentligen gråta eller, skrika, gorma eller iaf säga: Stopp! Men för mig själv och barnens skull, så gör jag inte så.

Men nu på onsdag, så har jag bokat en tid hos en kvinna som håller på med bland annat mindfullness. Gör ALLT nu för att må bra! Vissa saker får bära eller brista. Men nu ska det bli ordning på livet 😊 Jag är bestämd att en förändring behövs! Målmedveten är jag också. Fick en påminnelse idag på det av min handläggare på arbetsförmedlingen ☺️

Peppa mig!