12. dec, 2018

Söka jobb...

Ja, som arbetssökande så bör man söka jobb. Det har jag gjort. En söka bara för att jag måste, en del jobb söks för att jag är riktigt intresserad. Jag är intressant för många arbetsgivare. Men jobben kanske inte passar mig, eller så passar inte jag för jobben. Men nu är det så, att det finns en arbetsgivare som är väldigt intresserad av mig. Ett jobb som jag själv är intresserad av. Tyvärr ligger inte det i Grums, utan i Sunne. Jag har tidigare sökt dit, för många år sen. Tackade då nej till det pga att det blev ingen flytt dit, utan senare blev det till grums. Lite ångerfyllt är det. 

Men nu alltså så vill de att jag ska arbeta på detta boende. Jag vet att med mina erfarenheter och  kunskaper, så kan jag göra en enormt nytta där. Långa skift och resvägen gör dock att jag får tänka till lite extra. En flytt dit är kanske inte heller något jag kan fixa i dagsläget. Killarna har det bra på skolan här i Grums. Ena killen får hjälp med sin dyslexi och dyskalkyli. så jag får nog avvakta tills de har gått ut grundskolan här.

Även i Arvika finns det arbete för mig. Sjukhuset har hört av sig. Flera avdelningar där som vill att jag ska komma tillbaka. Har tänkt lite på en flytt hem igen. Speciellt nu när lillen har kommit. Där finns familjen, hjälp och sällskap. Men det blir ingen flytt just nu! Killarna siktar in sig på en gymnasieutbildning i Säffle och Karlstad. Några år kvar tills dess, men det kanske blir så...

Jag vet inte. Men jag ska maila deman chef i Sunne. Får se hur jag gör! Att pendla så långt, gör att jag antagligen backar trots att arbetet lockar mig enormt. Å flytt... Det är nog inte så lätt att få ett boende som passar oss..

Det löser sig no! Tänker ta ut lite föräldraledigt nu snart 😊

Ha en bra dag ❤️