3. jan, 2019

Mitt krypin..

Igår gick jag ner till verkstadsrummet. Dags att börja ta itu med min kreativitet. Jag har lovat mig själv, att detta året ska innehålla en hel del förändringar. Mitt liv ska vara mitt liv. Jag ska göra allt för att må bra igen. å helst ännu bättre än vad jag har tidigare gjort. En sak som jag har lärt mig genom åren, är att de personerna som ska få plats i mitt liv, är de som vill lära känna mig! Mig!! Många tror sig känna mig, men fallet är inte så. Jag har lagt ner enormt mycket energi på att göra andra lyckliga och starka. Men jag själv har tömts på energi. Nu finns det de som har funnits r vid min sida, och ställt upp med att hjälpa mig då jag har mått som sämst. Har följt med mig tex till tandläkare och eventuellt väntat utanför mitt arbete. För att kunna hjälpa mig på traven. Det är jag enormt tacksam över. Men sen finns det saker där emellan som har gjort mig  så sorgen. Det finns ingen som har velat ”lära” känna mitt inre. De ser enbart mitt yttre, där jag har en stark fasad. Jag har lärt mig att hantera både smärta och saker som ger mig ångeSt. Men det vore så gott om någon är på fullt allvar, vill lära känna mig till fullo. Och då acceptera den jag är. 

Jag har en personlighetsdrag, som heter HSP ( High sensitive personality), och det kan man läsa in sig mycket på. Då kanske man kan få en förståelse till mig och mitt eventuella handlande. Har alltid fått höra att jag är för känslig, orolig och löjlig när det jag blir ledsen. Har väldigt lätt till tårar. Förr var jag en isbit, men det är klassiskt om man HSP. Man stänger ”av” och lever under en fasad. Så är det inte längre. Tänker skriva mer om detta en annan gång. Men ni kan läsa om det på nätet och till och med låna böcker på biblioteket. 

Jag vill känna att jag duger som den jag är. Vill kunna få en kram och få höra De orden. Mina barn här Hemma får dagligen höra att de ska vara dom de är. Att de är bra precis som den de är! 

Jag vill inte att de någonsin ska behöva gå igenom det som jag har fått gå igenom. 

Så nu tar jag en bit i taget till ett harmoniskt liv ❤️

Första anhalten var att sätta ner foten, och ta mig i kragen till att gå ner till källaren. Starta målningen till mitt vitrinskåpsprojeketet mitt...

Var med på lin resa! Peppa mig och lär känna mig ❤️