Arbetssökande...

23. nov, 2018

Idag är jag så frusen av mig... Spelar ingen roll hur varmt jag har omkring mig. Har krupit ner i sängen sen ett bra tag sen... Men fryser än. Bara jag orkar sova, så vaknat jag säkert jätte varm istället. Kan vara klimakteriet. Vem vet?! Börjar ju bli till åren.

Jag läste häromdagen ett citat. Där orden föll mig i smaken, och jag fick mig en tankeställare. Citatet var ungefär så här; If you need a vacation from your life, then you have to change your life!

Så är det väl?! Känner man ett behov av semester från ens liv, då behöver man ändra på sin livssituation.

Man ska skapa ett liv där man mår bra av. Ett där man inte slösar bort sin energi mot att mota bort negativiteten. Det finns vissa saker i mitt liv, som behöver en ändring. Så är det! Men All stök som man kan få från och av barnen, är en lycka för mig. Så det får aldrig ändras.. Det gör ju det, den dagen de flyttar hemifrån. Men då får jag hoppas att jag har stök från barnbarn Cool Ändring kommer att göras. Bara jag kommer på vilket sätt är det bästa. 

Imorgon ska vi musa med att fira min far. En försenad Farsdag middag. Vi var sjuka här nu sist vi skulle fira far. Annars till veckan blir det lite möte och någon arbetsdag att klara av. Ska även till läkaren på torsdag. Få svar på prover och komma blodtrycket. Hoppas verkligen att det är betydligt bättre. 

Nu ska jag blunda..

Sov gott!

❤️

21. nov, 2018

Imorgon är det dags för mig att sätta glasögonen på nästippen min ☺️ Ska vikariera som lärare/assistent. Får hoppas att jag knäcker koden för att kunna leverera rätt till eleverna 😂 Jag ser framemot det. Men pirrigt, då jag aldrig har varit med den klassen som jag ska vara i imorgon. Men jag gör som jag brukar: tar tjuren vid hornen och klamrar mig fast!
Kram på er ❤️

20. nov, 2018

Här är det sjukdomarnas tid. Fick åka och hämta ena tvillingen igår från skolan. Idag blir båda hemma. Feber, illamående och huvudvärk. Lillen hostar och nyser en hel del. Det är så ledsamt! Det har gått i ett med sjukdomar. Å sen är influensatiden på ingång 😞 Jag hoppas det inte Förvärrats, för imorgon är det dags att jobba med en underbar kund 😊 Ska hjälpa denne att julshoppa. Hoppas Bergvik är redo för oss 😂

Jag å lillen myser med tända ljus till grötfrukosten ❤️

18. nov, 2018

Det känns så gott i hjärtat när man kan prata med sin syster. Min lillasyster ger mig styrka, när man känner sig sorgsen eller nere. Vi har alltid på något sätt funnits där för varandra, ung som gammal. Jag vill att hon ska ha det bra, och likadant känner hon för mig. Saknar henne. Men som tur är, så är hon inte längre bort än ett samtal ❤️
Ny vecka vankas imorgon. Nya möjligheter står på agendan. Snart dags att bestämma sig för vad som ska ske i framtiden. Klockan tickar iväg så att säga... Ska till labbet för ett blodprov också nu under veckan. Nästa vecka därpå, är det läkardags. Hoppas värdena är bättre då.
Nytaget kort på mig å lillen.
❤️

11. nov, 2018

Nu äntligen så är köket återställt. Blev lite trött på att de aldrig fixade klart efter vattenskadan. Så jag mailade ett lite bestämt mail till fastighetschefenpå onsdagmorgon. Nu är det inte upp till honom att det skule bli klart. Men han har makten till de som ska återställa allt. Men 1 timme efter mitt mail, så kontaktade byggfirman mig Ler De skulle fixa allt på torsdag och fredag. Klockan 15.20 på fredag, så sa killen att nu är han klar Ler stort Han tyckte också synd om oss som hade fått vämta så. Speciellt med tanke på att lägenheten under mig blev klar för ca 1 månad sen. Min lägenhet skulle bli klar först, men det blev en miss i allt byggande. Som vanligt så drabbas jag av otur. Fast nu är det klart! Så gött!! Så nu är det bara att fixa i ordning för advent och längta till julen.

Under helgen, så kom min äldsta son och hans flickvän på besök. Så gött att ha dom här Hjärta Han hade också fixat en tidig fördelsdagspresent/julklapp till tvillingarna från oss alla. En ny gamingdator! Killarna blev så enormt glada. Lite tidig present/julklapp, men Alex ville inte att den skulle stå gömd i förrådet pga stöldrisken och sånt. För det är ingen billig sak! Alex fixade iordning den direkt på fredagen, så datorn har gått varm under helgen Ler

Idag är det Farsdag också. Så Grattis till er alla pappor Hjärta Min far har blivit gratulerad via facebook, men vi ska fira honom nästa fredag istället. Tony  blev firad av Isak med en ny fin skjorta. Han blev nöjd tror jag. 

Under veckan vankas det jobb, både på daglig verksamhet och särskolan som är på  jättestenskolan. Trivs jätte bra på de två ställena. Och jag vet att de trivs med mig också. Killarna tycker att det är kul att jag arbetar på "deras" skola Ler Enda Rickard sa, var att han var lite rädd för att jag skulle se hur lite han åt på skolan. Fast det vet jag ju redan, med tanke på att det alltid har varit hans gissel när det gäller skolmaten.

I tisdags så var jag på en anställningsintervju, och jag vet att jag har en stor chans att få det jobbet. ett toppenjobb, men det är en tidsbegränsad anställning. Så jag vet inte hur jag ska göra. Så dumt att göra ett uppehåll som vikarie inom skolan också. Då kanske de får in en annan vikarie, så dom låter fortsätta istället för mig. Så jag väljer nog att stanna kvar, på det viset jag har nu. Kontaktperson blev jag också Ler Det flyter på. Bara en symaskin nu som saknas. Ska sätta igång med att arbeta lite hemifrån, för jag vill vara med lillen så mycket jag kan. Jag klarar mig på att arbeta som timvikarie, och göra lite saker som kan ge en försäljning. 

Nu ska jag ta och väcka lille, som somnade bredvid mig. Snart dags för kvällsmat Hjärta

 

Ta hand om er! Kram Hjärta